Walk Off The Earth с ново видео! Гледайте го тук 359

Walk Off The Earth с ново видео! Гледайте го тук

от Виктор, на 12/12/2012

Най-новата песен на талантливите музиканти от канадската идни банда Walk Off The Earth се казва “Gang of Rhythm” и вече има официално видео. Парчето е втори сингъл от третия студиен албум на групата R.E.V.O.

Всички познаваме   Walk Off The Earth от култовия им кавър на “Somebody I Used to Know” на Gotye. Музикантите пуснаха видео в YouTube, в които петимата членове на групата изпълняват песента само на една китара. Бързо видеото се превърна в едно от най-популярните в сайта за видео споделяне и сега има близо 140 млн. гледания.

Новата им песен “Gang of Rhythm” едва ли ще се доближи до тези цифри, но въпреки това парчето е приятно, видео клипът е оригинален – типично в стил Walk Off The Earth.

„Част от нашия успех е фактът, че никога не спираме да работим. Ние наистина не можем да си вземем почивка, макар и за малко. И феновете ни го оценяват. Мисля, че това е причината всички да продължаваме и взаимно да се развиваме”, споделя Gianni Luminati, който заедно с останалите музиканти направи невероятно шоу на тазгодишното издание на фестивала Elevation край София.

„Никой от нас не си мисли: „Да, успяхме! Постигнахме много и сме дотук”. Напротив, ние постоянно отправяме предизвикателства към себе си. Щастливи се, но трябва да работим в името на музиката”, добавя русокосата певица на групата Sarah Blackwood.


Author info will go here